ZÁKLADNÍ ŠKOLA MASAROVA, BRNO

ZÁKLADNÍ ŠKOLA MASAROVA, BRNO

Návštěva z Polska na Masarce

Na konci května měla Masarka tu čest přivítat skupinu polských žáků v rámci projektu Erasmus. Tento projekt je skvělou příležitostí k prohloubení mezinárodních vztahů, výměně kulturních zkušeností a zlepšení jazykových dovedností dětí. Společně s našimi žáky osmého ročníku jsme se vydali objevovat zajímavosti a pamětihodnosti centra Brna. Podnikli jsme výlet do Moravského krasu, kde jsme navštívili známé Punkevní jeskyně, projeli jsme se na lodičkách a prošli po dně propasti Macocha. Navštívili jsme brněnskou zoologickou zahradu, kde jsme natáčeli reportáže o vybraných zvířatech. Jeli jsme na výlet do Lednice, kde jsme obdivovali krásy zámeckého parku. Poslední den jsme naše polské přátele zavedli ke Kostelíčku, abychom jim ukázali, jak je u nás v Líšni krásně.

Projekt Erasmus nám umožnil nejen poznat nové přátele, ale také rozšířit naše obzory a získat cenné zkušenosti. Těšíme se na další spolupráci a nové projekty v rámci Erasmu.

Návštěva z Polska na Masarce, květen 2024 Návštěva z Polska na Masarce, květen 2024 Návštěva z Polska na Masarce, květen 2024 Návštěva z Polska na Masarce, květen 2024 Návštěva z Polska na Masarce, květen 2024 Návštěva z Polska na Masarce, květen 2024

Mgr. Kateřina Krejčiříková

Učitelé a žáci společně na hřišti
Společenský večer ZŠ Masarova - polonéza

Zřizovatel:

MČ Brno - Líšeň
www.brno-lisen.cz
   
Informační memorandum GDPR Prohlášení o přístupnosti Zákon č. 171/2023 Sb, o ochraně oznamovatelů